Sponsor Nu!

Vacatures

De stichting heeft diverse vacatures:

Secretaris

De functie bestaat hoofdzakelijk uit het bijstaan van de voorzitster met het voeren van correspondentie en het updaten en bijhouden van de teksten van de site. Natuurlijk is het meedenken over de huidige werkzaamheden en de toekomst van de stichting ook een zeer belangrijk facet van de functie.

Wij zoeken een enthousiaste en actieve persoon om ons bestuur aan te vullen. Vanwege het werk hier en de contacten met onze partner stichting in de Verenigde Staten, One Spirit, uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal een eerste vereiste.

Eigen vervoer en woonachtig in de omgeving van Veendam is essentieel bij de frequente contacten. Een PC en kennis van de gebruikelijke software strekt tot aanbeveling.
Het zou ideaal zijn als er al eerder ervaring is opgedaan in een vergelijkbare functie.

Fondsenwerver

Wij zijn op zoek naar een fondsenwerven die ons kan helpen de bronnen aan te boren die het ons mogelijk maken meer te verwezenlijken.
Gezien onze bescheiden schaal en beperkte eigen middelen is het ons niet mogelijk tot een andere overeenkomst met een fondsenwerver te komen dan op no cure, no pay basis. We rekenen op uw begrip hiervoor.

Bestuursleden

De functie bestaat hoofdzakelijk uit het met raad en daad bijstaan van de voorzitster en met het dagelijks bestuur bestaand uit de voorzitter, secretaris en penningmeester. Natuurlijk is het meedenken over de huidige werkzaamheden en de toekomst van de stichting ook een zeer belangrijk facet van de functie.

Wij zoeken twee enthousiaste en actieve personen om ons bestuur aan te vullen. Vanwege het werk hier en de contacten met onze partner stichting in de Verenigde Staten, One Spirit, uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal een eerste vereiste.

Eigen vervoer en/of woonachtig in de omgeving van Veendam is essentieel en het zou ideaal zijn als er al eerder ervaring is opgedaan in een vergelijkbare functie.

Resultaten van de werkzaamheden:

Om een idee te geven van onze activiteiten geef ik hierbij een kort overzicht van de afgelopen maanden:

Dankzij de steun van sponsors, donateurs en webshop klanten die dit modelijk gemaakt hebben konden wij de laatste zes jaren bij kunnen dragen aan de verwarmingshulp voor oudere en zieke Oglala Lakota Sioux, in de vorm van propaangas en brandhout. Zonder deze hulp dreigen iedere winter mensen om te komen door de snijdende kou. Het jaar 2011 konden we beginnen met verwarming voor 20 gezinnen, een echt Voorspoedig en Warm Nieuw Jaar 2011!

Later dit jaar kregen wij het bericht van One Spirit dat e rnog voor 8 gezinnen voedselhulp nodig was, om de lijst van 1400 mensen te completeren. Wij waren op het laatste moment in staat deze hulp te verlenen - nodeloos te zeggen hoe dit gewaardeerd werd. Sinds kort is er een Youth Center & Safe House in het Pine Ridge reservaat voor Oglala Lakota Sioux jongeren die geen uitweg meer zien, zich bedreigd voelen, en een veilige plek nodig hebben. Wij hebben bijgedragen in de aanschaf van de lakens en dekens voor de 12 jongeren die hier kunnen verblijven.

Naast donaties komt dit geld uit de opbrengst van de eigen webwinkel van de stichting, Spullenweb.nl. Daarnaast hopen we binnenkort een fondsenwerver in te schakelen, zodat er nog meer gedaan kan worden.

Lijkt het je wat je steentje bij te dragen aan het werk van Stichting Cosmic Fire Foundation, neem dan even contact op.

Sponsoren:

DaMedia

Uitvoerende organisaties:

ONE Spirit

Himalayan Sorig Foundation