Sponsor Nu!

Overzicht activiteiten

Om een idee te geven van onze activiteiten geef ik hierbij een kort overzicht van het afgelopen jaar.

Dankzij de steun van sponsors, donateurs en webshop klanten die dit mogelijk gemaakt hebben, konden wij de laatste zes jaren bij dragen aan de verwarmingshulp voor oudere en zieke Oglala Lakota Sioux, in de vorm van propaangas en brandhout.
Zonder deze hulp dreigen iedere winter mensen om te komen door de snijdende kou.
Het jaar 2011 konden we beginnen met verwarming voor 20 gezinnen, een echt Voorspoedig en Warm Nieuw Jaar 2011!

Later dat jaar hebben wij aan diverse projecten ons steentje kunnen bijdragen - nodeloos te zeggen hoe dit gewaardeerd werd. Gedurende het jaar hebben we brandstof en voedselpakketten voor tientallen gezinnen kunnen bekostigen.

Sinds kort is er het Manderson Youth Center & Safe House in het Pine Ridge reservaat voor Oglala Lakota Sioux jongeren die geen uitweg meer zien, zich bedreigd voelen, en een veilige plek nodig hebben. Wij hebben bijgedragen in de aanschaf van de lakens en dekens voor de 12 jongeren die hier kunnen verblijven.

Naast donaties komt dit geld uit de opbrengst van de eigen webwinkel van de stichting, Spullenweb.nl. We hopen binnenkort een fondsenwerver in te schakelen, zodat er nog meer gedaan kan worden.

Voor deze werkzaamheden werken we nauw samen met One Spirit, een non-profit organisatie in Rapid City, South Dakota. Zij besteden onze bijdragen voor de distributie van brandstoffen en voedsel pakketten, en voor de ondersteuning van jeugdprojecten, dit alles in het Pine Ridge reservaat.

Inmiddels is het jaar 2012 begonnen, en we kregen al enkele berichten dat onze hulp nog hard nodig is - en dus is uw steun ook nu weer meer dan welkom.

…Miracles are born…
Together we can make a difference.

Sponsoren:

Sponsoren:

DaMedia

Uitvoerende organisaties:

ONE Spirit

Himalayan Sorig Foundation