Sponsor Nu!

Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwe ontwikkelingen september 2009

Stichting Cosmic Fire Foundation moet met grote spijt melden dat Stephanie M. Schwartz, voorzitster van de Link Center Foundation, op 17 augustus 2009 is overleden op 62 jarige leeftijd.
Sinds jaar en dag werkt Stichting Cosmic Fire Foundation actief samen met de Link Center Foundation aan het Emergency Utility and Heating Assistance Program.

Na het overlijden van oprichtster Audrey Link in september 2008, werd het stokje overgedragen aan Stephanie Schwartz, welke gedurende het volgende jaar haar uiterste best heeft gedaan om de rol van Audrey over te nemen voor haar stichting. Naar onze mening is dit haar goed gelukt en wij zijn dankbaar voor alles wat zij heeft gedaan in het jaar dat zij het voorzitterschap op zich heeft genomen. Het nieuws van haar overlijden heeft ons dan ook diep geraakt en onze gedachten zijn bij haar, haar familie en haar vrienden.

Het bestuur van de Link Center Foundation heeft geen geschikte opvolger kunnen vinden voor het voorzitterschap van de Link Center Foundation en heeft aangegeven niet langer te kunnen voortbestaan.
Het Emergency Utility and Heating Assistance Program is overgedragen aan een bevriende stichting in de VS welke dit project verder uit zal voeren. Wij zijn bezig om contact met deze stichting te leggen opdat ons werk ook gewoon door zal gaan.

Hoewel de spijtige ontwikkelingen uiteraard voor wat oponthoud zorgen in ons werk, zitten wij absoluut niet stil en zijn wij erg hard bezig om ervoor te zorgen dat wij ook deze winter ons steentje bij kunnen dragen aan de noodhulp in het Pine Ridge reservaat. Donaties zijn en blijven welkom.

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Namens het dagelijks bestuur van Stichting Cosmic Fire Foundation,

Manon Hendriks
Secretaris

Sponsoren:

DaMedia

Uitvoerende organisaties:

ONE Spirit

Himalayan Sorig Foundation